Η εταιρία Santana με σκοπό την παραγωγή και εμπορία ετοίμων ενδυμάτων λειτουργεί από το 1976 με έδρα τη Θεσσαλονίκη. Για χρόνια είχε έντονα εξαγωγικό χαρακτήρα, διαθέτοντας το 80% της παραγωγής της σε όλο τον κόσμο αλλά κυρίως στη Δυτική και Βόρεια Ευρώπη (Γερμανία, Ολλανδία, Ελβετία και Σκανδιναβία). Η εταιρία Santana, την περίοδο εκείνη, συγκαταλέγεται στις κορυφαίες εξαγωγικές εταιρίες της βόρειας Ελλάδας.

Το 1991, λόγω μεταβολής των συνθηκών της αγοράς και της μετατόπισης της παγκόσμιας παραγωγής των προϊόντων σε χώρες χαμηλού εργατικού κόστους, η εταιρία στρέφεται στην εισαγωγή και εμπορία ενδυμάτων – ειδών σπιτιού κα, συνεργαζόμενη μέχρι και σήμερα με γνωστούς οίκους του εξωτερικού.

Το 2012 ξεκινάει ξανά τη μεταποιητική της δραστηριότητα και ξεκινάει την παραγωγή των δικών της collection με το brand name “Santana”.

Η εταιρία παρουσιάζει 2 κύριες collections κάθε χρόνο.

Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε collection που συνδέουν τις σημερινές τάσεις με τo διαχρονικά κλασικό ντύσιμο και να προσφέρουμε μοντέρνα, ποιοτικά και άνετα ανδρικά ρούχα σε προσιτές τιμές. Οι συλλογές μας αποτελούνται από T-shirts, Polos, Πουκάμισα, Παντελόνια, Φούτερ, Shorts και Φόρμες.

Τα υφάσματα, οι λοιπές πρώτες ύλες και τα υλικά συσκευασίας επιλέγονται με αυστηρά κριτήρια. Γίνονται πολλαπλοί ποιοτικοί και εργαστηριακοί έλεγχοι σε όλη την διάρκεια της παραγωγικής διαδικασίας ώστε να διασφαλιστεί η άριστη ποιότητα.

Φιλοσοφία:

Για εμάς, η μόδα δεν είναι απλώς ρούχα. Είναι ένας τρόπος ζωής, ένα συναίσθημα και μια αίσθηση υπερηφάνειας. Αυτό το πάθος διαπερνά όλες τις αποφάσεις που παίρνουμε: δημιουργώντας μόδα και ρούχα ποιοτικά και διαχρονικά! Η φροντίδα, η γνώση και η δημιουργικότητα που βάζουμε στις συλλογές μας είναι εύκολα αντιληπτές από το αποτέλεσμα.